Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 7, 2010

HARaP iNI bUkAn laH MALAM terAKhiR>.................





malam ne tetibe je aq x leh tahan sebak ......
memikirkan perjalanan idup aq tanpa kakak2 senior yg selama ne
selalu bersama.....
selalu bekerjasama.........
selalu bergurau bersama.........
dan menghadapi cabaran kat USm ne same2........

Sebenarnya mlm ne aq mmg over talk........
ne semua ada tujuan............
harap mlm ne kakak senior akan ingt aq sampai biler2......
aq bercakap mcm tu suppaya kejadian malam ne akan sentiasa segar di minda mereka....
g disscusstion cuma bahan........tp selebihnya adalah perbuatan aq yg mengharap ade keberkesanan nya pada korg.........
serius aq ckp........
aq x tau mcm mane nk hadapi hari2 seterusnya kat usm ne tanpa kehadiran senior2....
sejak kami joi MPD dulu.......korg la sentiasa dgn kami.........
sentiasa mengajar aq......... how to make this.........make that........and all....
dengan korg la aq bergembira........
bergelak ketawa...........bertepok tampar..........
jujur aq ckap..........aq syg kat semua senior2 aq.........dr mPDcg sidang 08/09 sampai la yg terkin 09/10.
setiap apa yg kite buat sentiasa akan saya ingt..........

nk wish kat setiap korg yg saya ingt.........secara random......

geng2 kak rehan

kak rehan
akak saya minx maaf banyak2 kat akak...segala salah saya, makan minum halalkan la ek..
segala ilmu yg akak ade share contoh "basuh ayam gne tepung" hehehe
setiap perkataan saya mmg di dengar akak melalaikan.tp saya ada makne sendiri yg nk dsampaikan....bukan menyindir.......harap akak kenal saya.......
apa2 pown saya mmg syg akak.......
thans sbb akak la saya dpt g jalan2 kat penang ne.......klux duduk dlm us ne jela......

kak hasnie
sory kalau saya ne terlalu melepaskan perkataan2 tanpa terkawal......
bukan niat nk kecik kan hati........tp sekadar tanda kami syg akak2.......
kadang2 x semua sifat kite org boleh nk terima.... but i try to know who u are.....
thanks sbb menjadi tempat sy mengadu kesusahan ........... wlu sekarang agak kurang but i know u are good person and ca be a good counselor..........
hehehehe (ganjing ke)

kak aida
heheheh kak aida yg banyak berahsie.........saya dapat ditec akak mmg seorg yg agak misteri....
akak thanks la sbb setuju terima saya jd maskot sidang ne tok TOT klu x mesti saya x dapat join TOT........
heheheh..........harap2 lepas ne kite countineu la ye.......

kak ina
kak ina org kg ku............hehehe
akak thanks la sbb spoting.....hehehe syg akak dan pakwe(tetibe kan)
senang kwn dgn akak...x banyak bunyi hehehe...enjoy
geng puteri UMNO

kak sal
akak saya minx maaf banyak2 kalau selama ne perkataan dan percakapn saya ne kurang hajar di mata akak
saya sebenarnye suke bergurau..mungkin ketelanjuran kate2 tu buat saya ne nampak kurang haja............apa2 pown thnaks sbb korg semua best

kak watie
akak diva CG no 2 lepas k.......
akak memang kelakar..........satu2 diva yg kelakar.......hehehe
thanks

kak mimi
akak sory suke gurau lebih2 dgn akak
saya gurau ja...jgn kecik ati lak
akak mmg women...sgt rajin

kak sue
kak sue.......thanks sbb jd one of my friend kat usm
akak ne lembut ja..heheh baik......sopan ja tgk........xpenah bising2

kak fiza
ha akak saya tgu akak ajak blk kg...........nk tgk padi.x bwk2 pown dah hbs sem
hehehehe
apa2 pown akak comel..........brbanding dgn saya.....thanks sbb spoting........hee

over all i love all of u.........xde yg terkecuali.......harap semua nye ok........
video ne khas tok korg

video

No comments:

Post a Comment