Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, April 25, 2010

KeNapa MesTi Ada PerTEmuan..........

video


sambil korang dgr lagu perpisahan ne harap2 korg bace la.......bukan niat hati nk tayang suare......

walau agak merdu di telinga sendiri but actly ne adalah salah satu cara aq lepaskan tenson..nyanyi2...aq rakam...... aq dengar........klu korg rase bingit nk dengar....xpe la.......lps ne mungkin suare ne korg xkan dgr (doa2 la af9 xde)...


dengar lagu ne tetibe aq teringat lak pepisahan....

knapa mesti ada perpisahan.........dan kenapa mesti ada pertemuan??? benda ne xperlu di soalkan.....

tp kenapa ia perlu???

setelah wujud kasih sayang........

kenapa pepisahan yg di jadikan klimaks dalam perhubungan??

e2 semua kuase tuhan.......

bodoh rasa nya aq ne bersedih2 memikirkan ape yg bakal terjadi selepas perpisahan......

mungkin ada cerita baru yg lebih menarik selepas berlaku perpisahan....tp e2 semua mungkin.....

aq nk sesuatu yg pasti.........

aq rela dikatakan bodoh sbb berfikir apa kejadian selepas perpisahan kerana sau perhubungan tu nilai nya tidak ternilai dgn wang ringgit mahupun harta dunia...........

dulu mase sekolah rendah.......

aq terpaksa berpindah sekolah secara on the sport sbb mak aq pindah dr sekolah tu.......

sedih mase tu sbb aq x sempat jumpa kwn2 aq......xsempat nk ckp "good bye"......

x sempat nk tkr2 no phne.......

x sempat nk ckp "take care".........


e2 sekolah rendah...... mase tu aq dah dapat menilai apa e2 kawan.... aq syg kwn2 aq...wlu pada masa tu aq bukan terglong dalam golongan brilian ......but aq happy mase tu sbb kwn2 aq semua ok2 je.......


masuk sekolah menengah.......aq di beri peluang melanjut kan pelajaran aq kat sekolah teknik......

gembira hati ini......

mase tu aq xde pikir kwn2.....sbb mase tu semua mcm harem je.......aq xde kwn baik....aq hidup sendiri.... hidup dgn topeng sebagai seorg lelaki budiman...guch....... sgt teruk......


masuk sekolah teknik.......hbs spm........berpisah lagi......sedih.....kwn2 duduk jauh2........xde yg sekampung............


sekarang kat USM........

perpisahan pertama dgn mantan YDP 08-09

kak ida..........

sedih sbb die the best mase tu......baik sgt...... tp mase tu x rase sgt......sbb die sorg j pown


perpisahan akan dtg ne.......sgt dekat........

berpisah dgn kakak2 senior........

guch.....how can i go on my campus life????

dlu kami seronok sbb ade korg2 semua........

ade semangat CG..........

korg la yg gerak kami......korg la semangat kami.....

tanpa korg ..........korg ingt kami nk ke join benda2 ne semua.........

dgn org kami tau mcm mane seronoknya hidup kat campus.......

sem depan aq xtau la.......

mesti nothng.......

g cafe xde ape2........

xtau la...sekarang ne dok pikir2........bosan.. pk2 tdo....... pk2 aq nyanyi.......nk bg korg tau sy sedih........

any way.......

I want've apologized for errors in the friendship that we conclude the other way ........
I'm happy friends with you all .... very entertaining .. you care for and be penganti our mothers and sisters ..
...... We would love you all ...... try to be a good friend to you all ...... hope one day we can gather again as the first ....... .
Even now I can see kerengangan and departure of each one of our legitimate right ......
we eat and drink ....... ..... all we lack I am very happy to be part of your life ..
......
If you want to get married later invited us ......... we try to attend ....

do not know what else to write in a serious but we love .........
OLS ..... u Nevers less

Wednesday, April 7, 2010

HARaP iNI bUkAn laH MALAM terAKhiR>.................





malam ne tetibe je aq x leh tahan sebak ......
memikirkan perjalanan idup aq tanpa kakak2 senior yg selama ne
selalu bersama.....
selalu bekerjasama.........
selalu bergurau bersama.........
dan menghadapi cabaran kat USm ne same2........

Sebenarnya mlm ne aq mmg over talk........
ne semua ada tujuan............
harap mlm ne kakak senior akan ingt aq sampai biler2......
aq bercakap mcm tu suppaya kejadian malam ne akan sentiasa segar di minda mereka....
g disscusstion cuma bahan........tp selebihnya adalah perbuatan aq yg mengharap ade keberkesanan nya pada korg.........
serius aq ckp........
aq x tau mcm mane nk hadapi hari2 seterusnya kat usm ne tanpa kehadiran senior2....
sejak kami joi MPD dulu.......korg la sentiasa dgn kami.........
sentiasa mengajar aq......... how to make this.........make that........and all....
dengan korg la aq bergembira........
bergelak ketawa...........bertepok tampar..........
jujur aq ckap..........aq syg kat semua senior2 aq.........dr mPDcg sidang 08/09 sampai la yg terkin 09/10.
setiap apa yg kite buat sentiasa akan saya ingt..........

nk wish kat setiap korg yg saya ingt.........secara random......

geng2 kak rehan

kak rehan
akak saya minx maaf banyak2 kat akak...segala salah saya, makan minum halalkan la ek..
segala ilmu yg akak ade share contoh "basuh ayam gne tepung" hehehe
setiap perkataan saya mmg di dengar akak melalaikan.tp saya ada makne sendiri yg nk dsampaikan....bukan menyindir.......harap akak kenal saya.......
apa2 pown saya mmg syg akak.......
thans sbb akak la saya dpt g jalan2 kat penang ne.......klux duduk dlm us ne jela......

kak hasnie
sory kalau saya ne terlalu melepaskan perkataan2 tanpa terkawal......
bukan niat nk kecik kan hati........tp sekadar tanda kami syg akak2.......
kadang2 x semua sifat kite org boleh nk terima.... but i try to know who u are.....
thanks sbb menjadi tempat sy mengadu kesusahan ........... wlu sekarang agak kurang but i know u are good person and ca be a good counselor..........
hehehehe (ganjing ke)

kak aida
heheheh kak aida yg banyak berahsie.........saya dapat ditec akak mmg seorg yg agak misteri....
akak thanks la sbb setuju terima saya jd maskot sidang ne tok TOT klu x mesti saya x dapat join TOT........
heheheh..........harap2 lepas ne kite countineu la ye.......

kak ina
kak ina org kg ku............hehehe
akak thanks la sbb spoting.....hehehe syg akak dan pakwe(tetibe kan)
senang kwn dgn akak...x banyak bunyi hehehe...enjoy
geng puteri UMNO

kak sal
akak saya minx maaf banyak2 kalau selama ne perkataan dan percakapn saya ne kurang hajar di mata akak
saya sebenarnye suke bergurau..mungkin ketelanjuran kate2 tu buat saya ne nampak kurang haja............apa2 pown thnaks sbb korg semua best

kak watie
akak diva CG no 2 lepas k.......
akak memang kelakar..........satu2 diva yg kelakar.......hehehe
thanks

kak mimi
akak sory suke gurau lebih2 dgn akak
saya gurau ja...jgn kecik ati lak
akak mmg women...sgt rajin

kak sue
kak sue.......thanks sbb jd one of my friend kat usm
akak ne lembut ja..heheh baik......sopan ja tgk........xpenah bising2

kak fiza
ha akak saya tgu akak ajak blk kg...........nk tgk padi.x bwk2 pown dah hbs sem
hehehehe
apa2 pown akak comel..........brbanding dgn saya.....thanks sbb spoting........hee

over all i love all of u.........xde yg terkecuali.......harap semua nye ok........
video ne khas tok korg

video